FressisEdu käyttäjäkyselyn arvonnan tietosuojaseloste 2023

Tietosuojailmoitus FressisEdu käyttäjäkysely Educa

Arvonnan säännöt:

Arvonnan järjestäjänä toimii FressiEdu/Suomen Syöpäyhdistys ry.

Arvonta on voimassa 31.1.2024 saakka. Palkinnon arvonta suoritetaan torstaina 1.2.2024

Arvonnan palkintona arvotaan JBL Go 3 -Bluetooth-kaiutin.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy seuraavat ehdot:

1. Kilpailu on tarkoitettu Educa-messujen kävijöille.
2. Kilpailuun osallistutaan ilmoittamalla sähköpostiosoite FressisEdu-sivuston arviointilomakkeen yhteydessä.
3. Voittaja valitaan arpomalla.
4. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse. Henkilö itse vastaa siitä, että sähköpostiosoite on oikein ja toimittaa arvonnan järjestäjälle palkinnon postitukseen tarvittavat tiedot. Voittajien nimiä ei julkaista erikseen verkkosivustolla.
5. Kilpailuajan ulkopuolella vastaanotetut vastaukset hylätään. Järjestäjät eivät ole vastuussa kilpailuajan aikana ilmenevistä viallisista internet-yhteyksistä johtuvista teknisistä käyttöhäiriöistä (esimerkiksi palvelinten toimimattomuudesta).
6. Kilpailun järjestäjät pidättävät oikeuden muuttaa näitä sääntöjä tai keskeyttää tai lopettaa arvonnan järjestämisen koska tahansa.
7. Palkintoa koskevat ehdot: Järjestäjä varaa oikeuden suorittaa uusi arvonta, jos voittajaa ei ole tavoitettu 15.2.2024 klo 16 mennessä. Palkintoa ei voi vaihtaa muihin tuotteisiin tai rahaan. Palkinto toimitetaan arvonnan voittajalle postitse. Jos palkintoa ei  ole noudettu postista määräaikaan mennessä ja palkinto palautuu lähettäjälle ja arvotaan uusi voittaja.