Nuuskaton urheilu -toimintamalli 

 

nuuskaton urheilu logotiedosto

Toimintamalli sisältää työkaluja seuratoimijoille ja valmentajille nuuskattomuuden huomioimiseen pelisäännöissä ja seuratoiminnan arjessa. Lisäksi se sisältää välineitä nuuskan haitoista kertomiseen ja nuuskan käytön puheeksiottoon. Toimintamalli on kehitetty Syöpäjärjestöjen, EHYT ry:n ja Suomen Olympiakomitean yhteistyönä. Kaikki toimintamallin sisällöt löytyvät näiltä sivuilta. 

Ota yhteyttä

Toimintamallin helposti käyttöön otettavia sisältöjä ovat:

Miten saan Nuuskaton urheilu -toimintamallin käyttöön?

Toimintamallin levitys ja toimintamalliin sitoutuvien urheiluseurojen etsintä on käynnissä – tarkkaile siis sähköpostiasi!

Nuuskaton urheilu -toimintamallia levitetään valtakunnallisesti Suomen Syöpäyhdistyksen ja EHYT ry:n alueellisten asiantuntijoiden toimesta.

Tämän lomakkeen kautta voit jättää yhteydenottopyynnön koskien Nuuskaton urheilu -toimintamallin esittelyä. Suomen Syöpäyhdistyksen alueelliset asiantuntijat tarjoavat ohjausta, tukea ja koulutusta toimintamallin käyttöönottoon. Mainitse viestissä urheiluseuran nimi, paikkakunta ja yhteystiedot.

Seuratoimijat voivat ottaa toimintamallin kokonaisuutena käyttöön myös itsenäisesti hyödyntämällä sivustolta löytyviä materiaaleja.

Ota yhteyttä