Nuuskaton urheilu -toimintamalli 

 

nuuskaton urheilu logotiedosto

Toimintamalli sisältää työkaluja seuratoimijoille ja valmentajille nuuskattomuuden huomioimiseen pelisäännöissä ja seuratoiminnan arjessa. Lisäksi se sisältää välineitä nuuskan haitoista kertomiseen ja nuuskan käytön puheeksiottoon. Toimintamalli on kehitetty Syöpäjärjestöjen, EHYT ry:n ja Suomen Olympiakomitean yhteistyönä. Kaikki toimintamallin sisällöt löytyvät näiltä sivuilta. 

Ota yhteyttä

Toimintamallin helposti käyttöön otettavia sisältöjä ovat:

5.

Ilmaiseksi tilattavissa olevat Nuuskaton urheilu -julisteet (suomeksi ja ruotsiksi) sekä muut ilmaiset ja vapaasti hyödynnettävät materiaalit. Materiaalipankin sisällöt päivittäyvät helmikuussa 2021.

Miten saan Nuuskaton urheilu -toimintamallin käyttöön?

Toimintamallin levitys ja toimintamalliin sitoutuvien urheiluseurojen etsintä on käynnissä – tarkkaile siis sähköpostiasi!

Nuuskaton urheilu -toimintamallia levitetään valtakunnallisesti vuoden 2021 aikana Suomen Syöpäyhdistyksen ja EHYT ry:n alueellisten asiantuntijoiden toimesta.

Voitte pyytää alueenne yhteyshenkilön yhteystietoja tällä lomakkeella. Alueelliset asiantuntijat tarjoavat ohjausta, tukea ja koulutusta toimintamallin käyttöönottoon. Mainitkaa viestissä urheiluseuran nimi, paikkakunta ja omat yhteystietonne.

Seuratoimijat voivat ottaa toimintamallin kokonaisuutena käyttöön myös itsenäisesti hyödyntämällä sivustolta löytyviä materiaaleja.

Ota yhteyttä